Popcorn
Smagfulde sprøde popcorn.
Forb. tid 1 minute min
Tilb. tid 3 minutter min
Samlet tid 4 minutter min
Varm kokosolien i en kryde på komfuret.Tilsæt 3 popcorn kerner i kryden, når olien er smeltet.Varmen må ikke være for intens, men en tommelfingerregel er ca. halv styrke, men det afhænger naturligvis meget af effekten på kogepladen. Når de 3 popcorn kerner er poppet, er olien varm nok.Tilsæt alle popcorn kernerne i den varme gryde. Vent omkring 30 sekunder, så de tilsatte popcorn kerner når at få lidt varme, men endnu ikke er begyndt at poppe.
Tilsæt salt, sukker og ghee, og rydt indholdet godt sammen nede i gryden.
Pop popcornene under omrøring/omrystning.Husk at holde låget op, ellers har du popcorn i hele køkkenet. Når popcornene ikke længere popper (2-3 sekunders pause mellem poppene), er de færdige og serveres straks, så de fortsat er lune.