Go Back Email Link

Popcorn

Smagfulde sprøde popcorn.
Forb. tid 1 minute
Tilb. tid 3 minutter
Samlet tid 4 minutter
Antal 4 personer
Kalorier

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Varm kokosolien i en kryde på komfuret.
    Tilsæt 3 popcorn kerner i kryden, når olien er smeltet.
    Varmen må ikke være for intens, men en tommelfingerregel er ca. halv styrke, men det afhænger naturligvis meget af effekten på kogepladen.
  • Når de 3 popcorn kerner er poppet, er olien varm nok.
    Tilsæt alle popcorn kernerne i den varme gryde.
  • Vent omkring 30 sekunder, så de tilsatte popcorn kerner når at få lidt varme, men endnu ikke er begyndt at poppe.
  • Tilsæt salt, sukker og ghee, og rydt indholdet godt sammen nede i gryden.
  • Pop popcornene under omrøring/omrystning.
    Husk at holde låget op, ellers har du popcorn i hele køkkenet.
  • Når popcornene ikke længere popper (2-3 sekunders pause mellem poppene), er de færdige og serveres straks, så de fortsat er lune.