Go Back Email Link

Karameliserede sous vide gulerødder

Gulerødder med perfekt bid og sødme fra karamelisering.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 1 time 50 minutter
Samlet tid 2 timer
Antal 4 personer
Kalorier

Equipment

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Skræl gulerødderne og halvver dem om nødvendigt, så de har ca. samme tykkelse
    Vi plejer at lave dem omkring 1 - 1,5 cm. tykkelse
  • Vacumpak gulerødderne med salt, sukker, timian og citronsaft
  • Sous vide de vacumpakkede gulerødder ved 85°C i 90 minutter
  • Forvarm en ovn på 200°C.
    Tag gulerødderne ud af vacumposen og anbring dem i et ildfast fad. Bag gulerødderne i ca. 10-20 minutter på varmluft, til de er gyldne.
    Vær opmærksom, nogle gange går det hurtigere end andre.