Gulerødder der er tilberedt og mørnet med sous vide, og efterfølgende karamelliseret, så de opnår en perfekt hårdhed og smag.
Rodfrugter er generelt fantastiske, og gulerødder er ligeledes en fantastisk rodfrugt, der som mange andre rodfrugter kan være intensivt smagfulde, hvis de behandles rigtigt.
Karameliserede sous vide gulerødder
Gulerødder med perfekt bid og sødme fra karamelisering.
Equipment
Ingredients
- 600 gram Gulerødder
- Salt Fint
- Sukker
- Timian
- Citronsaft
Instructions
- Skræl gulerødderne og halvver dem om nødvendigt, sÃ¥ de har ca. samme tykkelseVi plejer at lave dem omkring 1 – 1,5 cm. tykkelse
- Vacumpak gulerødderne med salt, sukker, timian og citronsaft
- Sous vide de vacumpakkede gulerødder ved 85°C i 90 minutter
- Forvarm en ovn på 200°C.Tag gulerødderne ud af vacumposen og anbring dem i et ildfast fad. Bag gulerødderne i ca. 10-20 minutter på varmluft, til de er gyldne.Vær opmærksom, nogle gange går det hurtigere end andre.