Karameliserede sous vide gulerødder

Gulerødder der er tilberedt og mørnet med sous vide, og efterfølgende karamelliseret, så de opnår en perfekt hårdhed og smag.

Rodfrugter er generelt fantastiske, og gulerødder er ligeledes en fantastisk rodfrugt, der som mange andre rodfrugter kan være intensivt smagfulde, hvis de behandles rigtigt.

Karameliserede sous vide gulerødder

Gulerødder med perfekt bid og sødme fra karamelisering.
Prep Time 10 minutes
Cook Time 1 hour 50 minutes
Total Time 2 hours
Servings 4 personer
Calories

Equipment

Ingredients
  

Instructions
 

  • Skræl gulerødderne og halvver dem om nødvendigt, sÃ¥ de har ca. samme tykkelse
    Vi plejer at lave dem omkring 1 – 1,5 cm. tykkelse
  • Vacumpak gulerødderne med salt, sukker, timian og citronsaft
  • Sous vide de vacumpakkede gulerødder ved 85°C i 90 minutter
  • Forvarm en ovn pÃ¥ 200°C.
    Tag gulerødderne ud af vacumposen og anbring dem i et ildfast fad. Bag gulerødderne i ca. 10-20 minutter på varmluft, til de er gyldne.
    Vær opmærksom, nogle gange går det hurtigere end andre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Opskrift Vurdering