Syltede agurker findes i mange afstøbninger og versioner rundt omkring i verden. Denne agurkesalat er den danske udgave, som egner sig godt til alt fra Hotdogs til hel kylling med sprødstegt skind.
Denne agurkesalat tilberedes under vacuum, hvilket bevirker at agurkerne i denne agurkesalat bevarer deres sprødhed nogen tid efter tilberedningen, modsat agurkerne efter en traditionel syltning.
Agurkesalat
Agurkesalat med sprøde, syltede agurkeskiver.
Equipment
Ingredients
- 1 dL Lagereddike Farveløs
- 0,5 dL Sukker
- 10 stk Peberkorn Sort
- 15 stk Dildfrø
- 10 stk Korianderfrø
- 1 Agurk
Instructions
- Bland eddike og sukker sammen og omrør grundigt, så sukkeret opløses.Tilføj syltekrydderier herefter. Krydderierne i opskriften er vejledende, de eksakte krydderier og mængden afhænger af smag og behag.
- Skær agurken i skiver på ca. 3 mm.
- Tilføj lagen og agurkskiverne til en vakuum beholder.Vakuumpak beholderen, og lad denne stå i ca. 5 minutter.
Notes
Hvis der anvendes kammer vakuumpakker, kan tilberedelsen nedsættes til 30-60 sekunder.