Hjemmelavet taco krydderi tager få minutter at lave, smager bedre end de små poser der købes i supermarkederne, og så er det billigere at lave det selv.
Smagen af taco krydderi er naturligvis forskellig, afhængigt af blandingsforholdet mellem krydderierne. Denne krydderiblanding indeholder en del spidstkommen, da dette er en smagsnuance vi sætter pris på herhjemme. Nogle dage vælger vi at erstatte noget paprika med røget paprika, tilsætte mere eller mindre chili, eller bare at eksperimentere lidt med udgangspunkt i vores basisopskrift.
Taco krydderi
Grundopskrift på taco krydderi. De enkelte krydderier kan tilpasses i mængde efter smag, men det beskrevne blandingsforhold er et godt udgangspunkt for taco krydderi der kan spises af alle.Opskriften passer til 500 gram oksekød.
Ingredients
- 5 gram Spidskommen Pulver
- 3 gram Paprika
- 1,5 gram Hvidløgspulver
- 2 gram Løgpulver
- 1,6 gram Chili
- 1,2 gram Citronsyre
- 5,5 gram Salt Fint
- 10 gram Sukker
- 4 gram Majsstivelse
Instructions
- Bland alle krydderierne godt sammen, herefter er de klar til brug.
Notes
Husk at tilsætte vand til kødet efter krydderierne. Så opløses krydderierne bedre og blandes godt i alt kødet, og majsstivelsen kan tykne blandingen og binde krydderierne.