Agurkesalat

Syltede agurker findes i mange afstøbninger og versioner rundt omkring i verden. Denne agurkesalat er den danske udgave, som egner sig godt til alt fra Hotdogs til hel kylling med sprødstegt skind.

Denne agurkesalat tilberedes under vacuum, hvilket bevirker at agurkerne i denne agurkesalat bevarer deres sprødhed nogen tid efter tilberedningen, modsat agurkerne efter en traditionel syltning.

Agurkesalat

Agurkesalat med sprøde, syltede agurkeskiver.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter
Køkken Dansk
Kalorier

Equipment

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Bland eddike og sukker sammen og omrør grundigt, så sukkeret opløses.
    Tilføj syltekrydderier herefter. Krydderierne i opskriften er vejledende, de eksakte krydderier og mængden afhænger af smag og behag.
  • Skær agurken i skiver på ca. 3 mm.
  • Tilføj lagen og agurkskiverne til en vakuum beholder.
    Vakuumpak beholderen, og lad denne stå i ca. 5 minutter.

Noter

Hvis der anvendes kammer vakuumpakker, kan tilberedelsen nedsættes til 30-60 sekunder.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering